Werkwijze

Leuk dat je contact opneemt!

Je neemt contact met mij op! Dit kan door een online offerte aan te vragen, het vragenformulier in te vullen, een WhatsAppje te sturen of door telefonisch contact op te nemen. Het is geen enkel probleem als je details zoals bijvoorbeeld de datum/tijd/locatie nog niet rond hebt. Contact opnemen is geheel vrijblijvend en ik help je graag verder!

1. Ik kijk met aandacht naar jouw wensen

Ik luister aandachtig/lees jouw (aan)vraag goed door en bedenk me wat jij graag zou zien.

2. Passende suggesties en persoonlijk contact

Aan de hand van je vrijblijvende (aan)vraag kom ik met passende suggesties en antwoorden. Dit kan per mail of uiteraard telefonisch, tenslotte houd ik van persoonlijk contact!

3. Benodigde informatie verstrekken en offerte toesturen

Nadat we samen de wensen hebben doorgesproken en jij akkoord bent, maak ik de offerte op, een mail met belangrijke details en indien nodig een draaiboek. Deze ontvang je van mij per mail. Zo staat altijd alles vermeld in ons contact, dit zorgt voor duidelijkheid!

4. Leuk, we gaan samenwerken!

Na acceptatie van de offerte staat de boeking vast! Hierna ontvang je de factuur.

5. We houden contact

Je kunt me altijd even contacten bij vragen en/of opmerkingen na het doen van de definitieve boeking. Soms schiet er toch nog even iets binnen… Verder hebben we altijd nog even contact voordat de boeking bijna gaat plaatsvinden!