Over roniet

Welkom bij Bookeling! Ik ben Roniet en met veel vreugde maak ik jouw speciale momenten en evenementen onvergetelijk!. Het plannenorganiseren en persoonlijk contact leggen om jouw wensen te verwezenlijken, dat is waar ik energie van krijg en mij drijft.

Zowel met zakelijke klanten als met particulieren, het één-op-één contact geeft me elke keer een gevoel van voldoening. Als jouw persoonlijke entertainmentspecialist bruist mijn geest van creativiteit en ik kan niet wachten om al die creatieve ideeën op jouw evenement los te laten. De evenementenwereld is er één vol diversiteit en talloze mogelijkheden en dat is precies wat ik te bieden heb!

Door de jaren heen heb ik een waardevol netwerk opgebouwd in Nederland en België. Of het nu gaat om het organiseren van dynamische workshops, het plaatsen van uitzonderlijke artiesten en acts, of het brengen van die extra ‘wow-factor‘, mijn missie is om elke gelegenheid uniek te maken.

Wil je iets sprankelends en exclusiefs? Of het nu een restaurant is dat een vleugje magie nodig heeft, een festival dat wil opvallen, of een bedrijfsfeest dat iets extra’s behoeft, ik ben er om je bij elke stap te ondersteunen. Er zijn geen grenzen aan wat we kunnen bereiken; met mij zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wat betreft communicatie, houd ik van een directe en heldere aanpak. Bij mij krijg je altijd een 1-op-1 benadering

Dit betekent dat we snel en efficiënt kunnen werken, en ik je op de hoogte hou van elke ontwikkeling. Ik ben een bruisend en authentiek persoon, en dat zul je zeker merken in onze samenwerking. Met mijn energie en unieke persoonlijkheid hoop ik een bijdrage te leveren die je nog lang zult koesteren.

Klinkt dit als de entertainmentspecialist waar je naar op zoek bent? Laten we samen de mogelijkheden verkennen! Neem gerust contact op; ik kan niet wachten om je wensen tot leven te brengen!

Met enthousiaste groet,

Roniet van Bakel-van Bergen,

Ondernemer & Eigenaar

Bookeling,

Feest op de Zaak
Salsafabriek
Paaldansfabriek
Burlesquefabriek

Heb je een vraag Of wil je meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in